Monday, January 26, 2004

Villin lemmen ehdoilla

"Opportunity has touched down in a bizarre, alien landscape." Steve Squyres, principal investigator for rover science

Otollista lannoitetta uudelle rakkaudelle.

Tuo sitaatti on helppo irroittaa kontekstistaan ja kytkeä mihin vaan - vaikkapa sitten villin estetiikkaan (kts. Heidi perjantaina) tai rakkauteen. Mikael rakastuu villiin peikkoon Sinisalon romaanissa, mutta aito villi ei kesyynny sisäsiistiksi. Rakkaus voi säilyä jos se kesympi muuttuu.

Jos katselee naistenlehtien juttuja niin niissä haastatellut rouvat ja tyttöystävät yleensä ensimmäisenä ilonaiheenaan miehestään toteavat, että ‘hän on niin turvallinen’. Olisi varmaan suorastaan häpeällistä tai vähintäänkin noloa todeta deittailevansa jotain jamppaa ainostaan koska se on niin h**tin hyvännäköinen ja sitä on tosi mukavaa talutella kaupungilla lauantai-iltapäivisin. Itselläni on kyllä tarvetta kesyttää teknologia, mutta rakkaudessa taitaa kiehtoa pieni sipaus vaaraa ja hulluutta, ainakin mitä ensivaikutelmiin tulee. Vaara voi olla toisinnaan olla kuitenkin vain sitä, että tietää melko varmasti polttavansa näppinsä ja kerjäävänsä särkynyttä sydäntä, mutta silti kulkee vastustamattomasti kohti omaa turmiotaan. Joo, joku sellainen pikku villikko olisi kiva jotenkin ehdollistaa.

Oikeasti haluaisin päätyä jonnekkin yksinäiseen saaristomökkiin elelemään kahden, kuin tove ja tuulikki ikään. Kunhan ensin olen kuljettanut sitä ilmestystä tarpeekseni seurapiireissä.

No comments: