Monday, October 08, 2007

Vitonen

1. Missä olit ja mitä teit viisi vuotta sitten?
Esittelin lopputyöni Taikissa lokakuussa 2002, joten olen viimeistellyt sitä painokuntoon ja jännittänyt tarkastajien arviota.

2. Missä olit ja mitä teit viisi kuukautta sitten?
Toukokuussa pähkäilin haastatteluaineiston läpiluvun kanssa: miten käydä läpi 34 laajaa teemahaastattelua siten että kustakin haastattelusta saisi tiiviissä muodossa ja vertailukelpoisesti oleellisen talteen.

3. Missä olet ja mitä teet viiden minuutin kuluttua?
Töissä, Arabian tehtaan päädyn R-kirjaimen kohdalla ikkunahuoneessa, printtaan sähköpostista Action research-kurssin opiskelijoiden palauttamat n. 30 tutkimus-paperia. Teemana oli "ruokailu".

4. Mitä teet ja missä tulet olemaan viiden kuukauden kuluttua?
Maaliskuussa punnerran väitöskäsikirjoitusta kasaan esitarkastuskierrokselle (tai esiesitarkastus, riippuu syksyn työn laadusta) ja muutoin työksi hommailen akateemisena sekatyöläisenä kuten tähänkin asti. Kotikaupunki vaihtunee jossain vaiheessa joten "missä" on aikalailla auki.

5. Mitä teet ja missä tulet olemaan viiden vuoden kuluttua?
No, voi olla että kekkaloin professorina mutta kyllä vähän hämmästyn jos siihen viidessä vuodessa ehtisi pätevöityä ja eikähän sellaisia virkojakaan joihin voisin hakea ole useinkaan avoinna. Innovaatioyliopisto lisää monimutkaisuutta vielä muutamalla kertoimella. Mutta jotenkin samalla alueella luullakseni olen. Ja "missä", siitä vielä vähemmän ymmärrystä, juurikin tuon yliopistotroikan vuoksi.

Ja via, tietysti.

No comments: