Tuesday, December 19, 2006

Vuoden 2006 parisuhde

Vanha juttu: medialabran opiskelijat ovat kahtena keväänä peräkkäin äänestäneet minut ja kollegani Mikan voittajiksi kategoriassa "They should be a couple already". Kerrottiin tämä M:lle joka nokkelana poikana lohkaisi että ensivuonna sen voittaa Leena ja sen läppäri.

Ollaankin oltu todella tiivis pariskunta, minä ja rakas "Hannani" (kolmevuotias PowerBook G4), koko syystalven ajan ja tuttu näky opiskelijaravintola Kipsarissakin. Siellä me sulkeudumme muulta maailmalta pois, kahdenväliseen syvään yhteyteen.

Tässä toki on se muille näkymätön puoli, että kun on pakko painaa hommia valitsen mielelläni tehdä niitä työhuoneen sijasta kahvilassa, jossa voi nauttia edes siitä, että on ihmisiä ympärillä, vaikka en ehtisikään niiden kanssa juuri kontaktia ottamaan. Ne muut vaan katselevat minua säälien, että toi on aina omassa maailmassaan, vähän vois avata ja kontaktia ottaa (näin on sanottu ja ystävälleni uskouduttu useammallakin minulle tuntemattomalla suulla). Ehkä ehdin tammikuussa lähetysten jälkeen.

2 comments:

roju said...

2004 oli hyvä PB-vuosi! <3 <3 <3

Leena said...

<3 <3 <3 OLI HYVÄ! <3 <3 <3