Saturday, December 23, 2006

Maailman ensimmäinen


Lisää pieniä juttuja Sydän kierroksella -sarjasta alkaa ilmestyä lehtiin. Kiinnostavaa onkin kuinka vaikeaa sarjan kuvaaminen lyhyesti ja samalla kansantajuisesti on (enkä minäkään jaksa yrittää sitä tässä nyt). Konseptimme on toki ensimmäinen laatuaan, ihan uudenlainen vuorovaikutteinen lajityyppi, mutta ei sentään "..interaktiivinen projekti, joka on ensimmäinen maailmassa."

Ei se myöskään ole "maailman ensimmäinen romanttinen komedia" kuten jossain vanhassa tiedotteessa asia mainittiin pienen kieliopillisen kiekuran ansiosta.

Muutenkin tuo "maailman ensimmäinen" taitaa olla kovin mukava sanapari painaa paperille. Maailman ensimmäinen mmmm... joo hohdokasta. Maailman ensimmäinen, maailman ensimmäinen, ensimmäinen maailmassa. Juu-uu. Kivasti rimmaa tämä sanapari, siksi kai sitä viljellään.

1 comment:

Anonymous said...

joo nämä "ensimmäiset" ovat aika vaarallisia väitteitä. Tällä hetkellä finnkino mainostaa "suomen ensimmäistä" digitaalista leffateatteria, vaikka jo vuonna 2002 oli kinopalatsissa digileffa käytössä.

No onhan tämä suomen ensimmäinen suomalainen digileffa.. Ja jos ei muuta niin maailman ensimmäin suomalainen digileffa joka kertoo sudesta ja lapsesta.