Monday, December 18, 2006

Kovasti pussailua ja sensellaista

Lauantaisten Sydän-Bileiden saldoa:

- Paikalla maailman ihanimpia ihmisiä, ystäviä ja kollegoita.

- Mieletön määrä suudelmia ja haleja ja kehuja, ja hyviä keskusteluja ja kauniita ihmisiä.

- Termi "Leenan veli" on nykyään aika monen suussa muuttunut muotoon "Leenan komea veli". Mutta niinhän minä olen aina häntä mainostanut, muut vaan ei uskoneet ennen kuin näkivät, ja sittenkään meinanneet uskoa silmiään :)

- Tuunasimme kulttuurillista tapakoodistoa: tästä lähtien jos joudut pyytämään anteeksi (esimerkiksi sitä että vahingossa tönäiset jotakin henkilöä) sinun kuuluu myös antaa hänelle hellä ja syvä suudelma.

- Tietääkseni yhdellekään ei tullut mitään riidanpoikastakaan kenenkään kanssa, vaikka viini virtasi ja paikalla oli pari traumoja aiheuttanutta 'murheenkryyniäkin'. Paitsi ihan loppumetreillä kun jatkojen jatkoille tuli loisimaan joku helvetin tyhmä hippi, niin se alkoi rutista kun otin isännän valtuudet ja heitin sen lopulta pihalle. Mä oon nii äijä!

4 comments:

a.k. said...

Miltä kuulostaisi "kauniin Leenan komea veli"?

(Oli se. Vhuh!)

Leena said...

Vielä parempi!!!

Anonymous said...

Voi kun en päässyt juhlimaan, mutta mitäs tällainen valoa pelkäävä nörtti nyt muutenkaan tuollaisessa tilaisuudessa viihtyisi. Veljeä en siis nähnyt, mutta ihana-adjektiivin lisäisin tuohon eli "ihanan kauniin Leenan..." lauseeseen.

halit ja onnittelut!

Leena said...

Oih, johan tässä punastuu :)