Monday, February 20, 2006

Pari mainosta

Tämä on aika huima juttu:
Laika & the Cosmonauts Kipsarissa ensi lauantaina 25.2.06
Liput: 7e, joita saa (ja kaiketi kannattaa) ostaa ainakin Kipsarista ennakkoon.

Kipsari on Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaskunnan baari. Hämeentie 135/Muotoilijankatu Arabianrannassa. Julkisia: spora 6 ja bussit 71, 74, 68, 506 ja 52.

Toisekseen, päivitin kolme uutta kutsua Design Conferences-blogiin. Ainakin Mukkulan soveltavan estetiikan kesäkouluun pitää yrittää ja varmaan myös Wondergroundiin. HCI-kutsuista Leena tai joku voipi innostua.

4 comments:

Anu said...

Halvattu. En pääse, unohdin koko jutun ja nyt me ollaan lähdössä reissuun viikonlopuks.

Kafkakoski said...

Ah, Kipsari! Olin jo unohtanut koko paikan (Kuka sen voisi unohtaa? Vain joku kaltaiseni...)

Vieläkö Kipsari on yhtä "boheemi" kuin joskus 90-luvun ensimmäisellä puoliskolla? Kuulin nimittäin jälkikäteen, että joku terveystäti olisi sanonut, että sen pitäisi enemmän muistuttaa jotakin hygieenistä laitosruokalaa tms.

heidi said...

Kipsari ainakin saattaa olla eri paikassa ja reilusti isompi kuin viimeksi käydessäsi, lisäksi se on laillinen ja terveystarkastajan hyväksymä. Toisaalta, ensinäkemältä atmosfääri & interiööri ovat varmaan vieläkin aika daideellisen oloiset. Eli. En osaa sanoa, sun pitää tulla itse testaa.

Kafkakoski said...

Ai, se on nykyään laillinen? No, en mä sitte tuu!
:-D
Äh, siis tarkoitin, että täytyy käydä katsastamassa paikka heti, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. (Mainitsemaasi tapahtumaan en valitettavasti pääse, sillä asun n. 3500 km päässä, mutta yritän mainostaa sitä suomalaisessa tuttavapiirissäni kuitenkin.)