Friday, February 17, 2006

Metodi

Mun kirjoittaminen on sellaista että mun pitää puuhastella jotain muuta, laittaa lounasta vaikka tai mennä suihkuun , niin sitten minä saan taas uuden idean. Kun unohdan että pitäisi jotain keksiä, niin sitten vasta voi keksiä.

3 comments:

-t said...

Mun myös täytyy tehdä harhautusliikkeitä. Joskus liikut onnistuvat yli odotusten, mutta toisinaan pitäisi suihkussa olla spriitussi mukana... Parhaat ideat saa joka tapauksessa aina silloin, kun niitä ei saa kirjattua mihinkään talteen. Vähän niin kuin ne kuuluisat kalat, jotka pääsevät aina karkuun.

osku said...

sama pätee minusta mihin tahansa luovaan hommaan, kuten musiikin tekemiseen, softan kirjoittamiseen jne... tupakkatauolla tulee yleensä hyviä ideoita ja paskapöntöllä.

Leena said...

Joo mut tasapainon löytäminen on hankalaa. Kun huomasin että heti kun käväisen partsilla röökillä, niin keksin jotain, aloin tietty röökaamaan ihan tolkuttomasti. Mut en mä sit enää keksinytkään mitään. tuota "unohtamista" on vaikea tehdä tietoisesti.

Mull akuitenkin on esim. netti auki ja puhelin päällä yleensä kun kirjoitan. Jos sitä kautta tulee pieni katko, niin se voi olla vaan tosi hyvästä.


itse yritän ain akuljettaa kynää ja paperia mukana. Suihkussa jos jotain keksii sitä pitää hokea mielessään niin pitkään että pääsee kirjoittamaan ylös. Hankalaa tämä ideointi :)