Monday, February 06, 2006

Crosby, Stills, Nash & Young


Ööö. Huomenna pikkuiset teolliset muotoilijat kuulevat pari valittua sanaa muutamastakin tavasta tulkita Marxia. Kehän toisella nurkalla jatkaa Frankfurtin koulua kunniakkaasti edustava Theodor Adorno, toisessa nurkassa tanskalaisen marxismin nykyedustajaksi valikoitui Richard Florida.

7 comments:

Leena said...

LOL.
Mä voin lehytellä herroja setelitukuilla erätauolla. Tuskin kumpikaan koulukunta voittaa ihan lähiaikoina?

Vai onko sulla ennakkosuosikkia? Mitkä on kertoimet, tästähän intoutuu ihan vetoa lyömään kunnon kapitalistisessa hengessä.

heidi said...

Joo, ei voita (aaah, kuulen kuinka Pekka Himanen musertuu tästä tiedosta), mutta Riku on kyllä mun ennakkosuosikki, vaikka en hetikohta näe raksajätkille annettavan työsarkaa, joka aidosti sallisi luovan otteen duuniin.
Mitä siitäkin tulisi?

Mut, niin, siis Marx voittaa enihau. Onko sillä muulla nyt niin hirveästi väliä?

heidi said...

Prkl. Piti lisäämäni, vaikka ketään ei takuulla kiinnostakaan, että partaäijän puhekuplien tekstit ovat kotoisin Risto Heiskalan haastattelusta, jossa varmaan taiten tiivistää eri tulkinnat niin että niiden eroa taideopiskelijakin (toivottavasti) hahmottaa jollakin koherenssilla.

Zepa said...

Adornosta tuli mieleen, mahtaako Ilona Reiners olla tuttu bööna teille? Google auttaa alkuun, jonsei.

heidi said...

On toki. Höh. Kait mää ny kaikki tunnen. Leenalla ei varmaan soita kelloja, mutta entä kun kerron, että Ilona on harvinaisen kaunis nainen? Hm? Myös erinomainen luennoitsija.

Leena said...

"harvinaisen kaunis nainen" toki soittaa kelloja, muutamiakin, mutta tokko sentään sellainen sattuma osuisi tähän gimmaan :D

Zepa said...

Ilona on ihan jösses-kaunis nainen! Silloin yli 10 vuotta sitten kun hengattiin enemmän (Jkl-aikaa), mietin kenen hemmetin näköinen se oikein on. Löytyi: nuori Elisabeth Taylor. Eikö? Lissulla on häkellyttävämmät silmät, mutta kasvojen rakenne menis muuten ihan tarpeeksi yksiin.