Sunday, December 12, 2004

Missä ois hyvät tantsut?

En ole tänä vuonna pikkujouluissa hummannut — mieleni halajaakin pitkästä aikaa kunnolla bailaamaan paikassa josta löytyisi tanssitaitoista väkeä. Jos tanssi on pystysuora ilmaisu vaakasuorasta halusta, niin kuin väitetään, tulee mieleen että suomalaista perusheteroa ei pahemmin "matress mambo" taida kiinnostaa, se verran jäykkää on jalkojen siirtely tanssilattialla, lanteista nyt puhumattakaan. Koska en jaksa erikseen kyttäillä jotain spesiaali-klubi-iltoja, pitänee mennä bilettämään jonnekin homoravintolaan; niissä käy tanssitaitoisempaa porukkaa ja ne on muutenkin ihastuttava näky. Siinä melkein spontaanisti purskahtaa laulamaan Ascot gavottea:

Ev'ry duke and earl and peer is here
Ev'ryone who should be here is here.
What a smashing, positively dashing
Spectacle: the Ascot op'ning day.


Mahtuu toki homomestoihinkin rautakankensa. Seiniin nojailee aina rivissä suoraselkäisiä komakoita punttisalipoikia lihakset pullistellen ja on kuin ei oiskaan. Välillä tekisi mieli mennä jonkun luo ja sanoa rennosti lespaten kuin suomenruotsalainen ratsuväkijääkäri: LLLLLEPO!
Anyway, jengi osaa jorata, ja on muutenkin nykyisin niin mixed että linnut ja kalat lentävät sujuvasti samassa vedessä. On tässä maassa sentään jotkut asiat menossa parempaan suuntaan.

No comments: