Saturday, February 02, 2008

Täti kävi jääshowssa

Enpä ois arvannut, että tällainen lauantai osuu kohdalle. Herätys oli varhainen puhelinsoitto ja pari tuntia myöhemmin huomasin istuvani veljentytön kanssa Hartwall areenalla katsomassa Disney on Ice musiikki-jää-showta.

Jäälle liukui vuoron perään kaikki tutuimmat Disney-hahmot, prinsessatkin oikein sikermänä, prinssit jokaisella käsipuolessa. Paitsi Ruusunen puuttui – tuumittiin likan kanssa, että varmaan se oli nukkumassa vielä.

Taitoluistelijoita oli välillä koko kentän täydeltä. Vaan eipä ole esiintyjien luistelutaidoissa suuren suurta hurraamista verrattuna kilpaurheilijoihin. Tuolla ei kovin montaa hyppyä eikä kauheasti nostojakaan päässyt ihastelemaan. Mutta ehkä se vaikeuttaa liikkumista, jos on puettu siniseen vaahtomuoviin. Mua vähän vaivas se että kun joku hahmo "puhui" tai "lauloi" niin se vaan heilutti tolkuttomasti käsiään ja ääni tuli nauhalta, mutta ei tuo tuntunut lapsia haittaavaan.

Ameeriiiikan huttua juu, mutta osataanhan siellä säveltää, puvustaa ja valaista. Itse asiassa viihdyin kohtuullisen hyvin; tapahtumia piisasi ja rytmitys toimi.

Kotimatkalla vielä pirtelöä ja ranskiksia – ei kuulemma kelpaa Hesburger ei Carrols vaan mäkkäri pitäisi olla.

Brändiähkyn minä tästä sain mutta muuten oli tosi mukava päivä.

No comments: