Thursday, August 31, 2006

Tutkija tutkii, tukija kirjoittaa

Kävin aamulla osteopaatilla, nivelet noljahtelee ja kuona liikahtelee kropassa kunnes saan pissattua sen pois. Nuppi on sekaisin mutta selkä on jo suoremman tuntuinen. Ehkä tämä monitorilysy tästä norjistuu.

Yksi lysyn aiheuttaja on ollut eräskin ammattijulkaisu jossa oman erikoisalueeni tutkijat pruukavat julkaista vaihtelevan tasoisesti skeidasta hvvään tekstiä. Keväällä tarjosin artikkelia niiden yhteen 'speacial issueen' ja sanottiin, että jee kiva. Hinkkalin sitä vittu kesälomalla melkein itku kurkussa kun niin väsytti ja sitten sanotaan, että ei se nyt tulekaan tähän numeroon vaan joskus ensi vuonna sitten jossain numerossa jossa on tilaa. Olisinpa siis voinut veivata rauhassa työajallakin sen shitin kuntoon.

Edellisen kerran sama julkaisu jymäytti viime syksynä kun pyysivät tapaustutkimus artikkeleja jotka käsittelevät jotakin erityistä projektia. Sitten tuli palaute, että oikein hyvä artikkeli ja kiinnostava mutta ei me sitä julkaista koska se on yhteen projektiin keskittyvä tapaustutkimus eikä huomioi koko muuta universumia ympärillään. Daa-a!

Tämmöistä tämä tutkiminen. Voi kun sais jotain kivempaa duunia.

No comments: