Wednesday, April 06, 2005

Vastauksia

Typoa on lähestytty hakukoneiden kautta etsien vastauksia monenlaisiin lopullisiin totuuksiin, mutta usein vastausta ei täältä löydy vaan hakukone on tuottanut jonkin sattuman kautta tuloksekseen meidän blogin. Tässäpä siis nyt vastaankin muutamiin viimeaikaisiin surffaajien mieliä polttaneisiin teemoihin ettei seuraava samoilla sanoilla kysyjä jäisi ilman vastausta:


portaat halvat: Osta portaat halvat vaikka mukana kuletettavaks tai vaimolle lahjaks. Helppo taittaa, kevyt kantaa. Parempi toki ku ilman portaita sanova usiammat. Viis ysi ysi.

webcam seksikäs: se olen tietysti minä, Leena My Typosta. Blogistaniassa tunnetaan paljon peppuseksikkäitä persoonia, mutta My Typon Leena on omien sanojensa mukaan webcamseksikäs. Mitä vähemmän pikseleitä ja luonnonvaloa, sitä seksikkäämmältä Leena näyttää.

helvetin kansallispuisto
: Yksi puisto, Yksi vuodenaika. Lukemattomia seikkailuja kadotettujen tulikuumassa laguunissa. Ennennäkemättömiä maisemia joita et löydä mistään muualta. Ympärivuotinen toimintaympäristö sekä tunne ikuisuudesta, hehkuvasta kiirastulesta jossa aika katoaa, ovat koskettaneet syvältä niin monien kadotettujen sieluja. Tervetuloa!

lusikka synonyymi: Lusikan synonyymi on mikrokauha.

kipu särky tuska: Kipu, särky ja tuska kilpailivat kuka saunoo kauimmin. Kipu meni ensin kuumaan saunaan ja tuli tunnin kuluttua hikeä valuen ulos. Särky meni seuraavana ja viipyi melkein kuusi tuntia. Hän oli varma että voittaisi. Tuska asteli saunaan. Hän viipyi ja viipyi. Kului kymmenen tuntia eikä häntä kuulunut takaisin. Viimein tuomaristo meni katsomaan, mitä sille kuului. Tuska istui lauteilla irvistellen.
- Sinähän olet jo voittaja. Olisit voinut tulla ulos jo aikoja sitten.
- Olisin kai, raivostui Tuska, mutta kun munat jäi lauteiden väliin.

teräsmiehen ravinto
: teräsmiehellä on teräsvatsa joka kestää mitä vaan paitsi kryptoniittia, joka aiheuttaa heikotusta. Aamiaiseksi teräsmies nauttii asbestia tequilan kera, lounaaksi hän popsii kevyesti vain hiekkaa tai salaattia, mutta illalliseksi teräsmies nauttii sulaa laavaa, ja vielä ennen nukkumaanmenoa hän ottaa lasillisen huoneenlämpöistä maitoa.

No comments: