Monday, August 23, 2004

Jo kimmeltää

30-vuotissyntymäpäivät lähestyvät. Järjestän juhlat yhdessä ystävän kanssa jolla on sama merkkipaalu viikon sisällä mun päivästä. Tänään varasimme aivan mainion tilan erään kaupunginosan "kylätalolta". Sinne mahtuvat kaikki kaverit ja kaverinkaverit ja vihamiehetkin! Sinne mahtuu Puolikuolleiden Runoilijoiden Seuran esitys ja S:n värisevät tangot, salsasessio tähtisadetikkushow karaoke kuurupiilo, ihan mitä tahdotaan. Sääli ettei mun Mika ole täällä, se saisi vetää sen huikean breakdance-shownsa. Sen pointti on kai into yhdistettynä pipoon, Mika ei tietääkseni osaa breikata.

Eikä ole kallis paikka! Jopa Kipsari armas laskuttaa nykyään yksityispileistä 65€/TUNTI, tää tila liikeni 120 eurolla koko päiväksi. (Vinkkinä sille ken etsii mukavaa juhlapaikkaa, multa voi kysyä koordinaatteja.)

Tilaa vuokraavan yhdistyksen sihteeri oli valtaisan rehevä viisikymppinen nainen, joka rupesi laveasti muistelemaan omia hulvattomia kolkytvuotispäiviään. - Silloin kannattaa juhlia täysillä! huudahti hän värisevällä altollaan. Meidän juhlatunnelma nousi jo välikattoon. Suoraan tilan yläpuolella ei ole asuntoja, joten se saa nousta vieläkin korkeammalle eikä kukaan häiriinny.

No comments: