Wednesday, August 27, 2008

Kirjankansia

Jos näitä my typo_n arkistoja koluaa, niin huomaa, että taannoin tapanani oli kuvittaa blokkauksiani kirjojen kansilla. Kokoelma on kuvattu vanhempieni kesämökin kirjastossa digikameralle käsivaralla ja kirjat ovat pääasiassa isoisäni hankkimia. Hän oli niin kova bibliofiili, että kuolikin divarissa.

Tässä kaikki mitä kuvasin. Jokaista kantta en ole vielä ehtinyt blokkauksen koristeeksi laitaa sillä käytäntöni unohtui jossain vaiheessa. Alkoi myös käydä vähiin sellaiset kuvat jotka mitenkään assosioituisivat itse aiheeseen.

5 comments:

Zepander said...

Hieno kokoelma!

Anu said...

Mainioita kertakaikkiaan!

Anonymous said...

(M. Lumi:) Juu hienoi kertakaikkiaan... Otapa käyttöön - saahan ne ihan mihin vaan kontekstiin kun pikkasen assosioi? Ite inspiroiduin heti aattelemaan aina aiheen näkökulmasta/havainnosta käsin (yleensä nais)hahmon tunteen ja sitten kirjan tittelin ikäänkuin alkulauseena - esmes: "(The case of the Grinning Gorilla), kun huomasin raitiovaunussa..." "(Innocent Bystander), totta tosiaan, kun väitän..." "(Shot in the Dark), ehkäpä, mutta luulen että..." etc. Vau, mitä grafiikkaa!

Leena said...

Joo, mullahan oli nuo samat kuvat myös näytönsäästäjänä, niin että ne ilmaantuvat satunnaisessa järjestyksessä. Hyvänä tarinageneraattorina toimii sekin :)

Maurelita said...

Oi Ellery Queen ja kaikki !

=D