Tuesday, August 12, 2008

Jaarittelee leffoista ja pesukoneista

Ensivisiittejä Treelle saa alkaa ehdotella: viikko sitten oli juhlan tynkää ja rakennettiin sitä varten huonekaluja. Täällä on sekä pöytä että tuolintapaista ja muuttolaatikotkin on ulkoistettu autotalliin. Kahvitarjoilu.

Ollaan pohdittu että mitä asunnossa haluttaisiin voida tehdä ja tietysti että mitä ei haluta. Ykkösenä ei haluttavien asioiden listalla on muiden hommien tiellä kuivuvat pyykit. Ruokaan liittyvien kamojen kanssa voisi olla samanlaisia ongelmia mutta jostain syystä astiat kulkevat kaapista käytön kautta pesuun ja kuiviksi paljon juohevammin kuin vaatteet. (Joo, homma ratkesi kuivausrummulla.) Mitä halutaan tehdä-listan kärkipäässä on näköjään leffat. Meneillään on Spielberg meets mielenterveysongelmat-kausi. ET ja kolmannen asteen yhteys yllättivät iloisesti: ovat kestäneet aikaa hyvin. Kaunis mieli vs. Loisto-ottelussa Kaunis mieli voitti ylivoimaisesti. Kotimaisten tv-sarjojen osalta Firma vaikuttaisi peittoavan Tahdon asian. Jälkimmäisestä ollaan katsottu 5 ensimmäistä osaa eikä vieläkään ole valjennut miksi sarja oli ilmeisen suosittu.

4 comments:

Leena said...

Joo, Tahdon asia ei varmaan ihan teidän juttu olekaan. Sehän on oikeastaan saippuasarja, tosin huumorilla höystetty ja hyvän näyttelijäntyönkin ansiosta tasokas. Kuvittelisin silti muiden lajityyppien olevan enemmän sun makuun. Mä kyllä tykkäsin niistä jaksoista mitkä näin.

Anonymous said...

No, Firma oli mun makuun, erittäinkin. Telkkarisarjoja on kiva katsoa tälleen kun ei tarvitse ajastaa itseään tai konetta. Hyviä dvdllä julkaistuja sarjoja saa suositella.

Anu said...

Me ollaan mahdollisesti tulossa Treelle parin viikon päästä viikonloppuna. Mies osallistuu johonkin tapahtumaan, mä ja ipana ollaan ehkä tekemistä vaille.

Baker, Max ja Tiinuli said...

Hei ja terveiset helsingistä! Huomasin, että olit muuttanut... Vieläkö Hiili on kuvioissa mukana? Maxilla menee hyvin.