Friday, August 10, 2007

Greetings from Maunula

Mä vaan sitä että kyllä määkin olen hengissä. Oikein hyvinkin, sitäpaitsi. Muun muassa on kovasti pakattu tavaroita, kärrätty itset ja kamat evakkoon, osteltu tusseja ja piirretty (Hello Kitty varsinkin on jo aika näköinen ja tuolla erinomainen kuvittamiseen jne liittyvä blogi, jonka arkistojen lukemiseen on mennyt viimeiset pari viikkoa), nautiskeltu hyvästä ruuasta ja seurasta ja suunniteltu yksiön päivittämistä isompaan. Noin.

Ja oon tehnyt töitä, juu. Jatkossakin: ensi viikolla on Taikin kehittämisseminaari ja siellä vedän työpajan jonka aiheena on kun monikin Taikissa pitää tulevaisuuteen kallellaan oloa koko koulua yhdistävänä tekijänä. On niitä muitakin tekijöitä tai teemoja ihmisten mielestä mutta mulle annettiin toi. Ajattelin aloittaa kertomalla miten pari vuotta sitten kävelin osastolla jonkun kyltin ohi ja piti oikein palata takaisin katsomaan että miksi kummassa meillä lukee seinällä "University of Nostalgia". Oikeasti siinä luki tietenkin että "Industrial and Strategic Design".

Toisekseen, jos jaksaa ja on pilvetöntä, kandee su-ma välisenä yönä katsella taivaalle. Perseidien meteoriparven vuotuinen maksiimi on tuolloin, mahdollisesti jopa useita tähdenlentoja ja tulipalloja minuutissa. Ursa kertoo tarkemmin ja varmaan myöhemmin myös Tähdet + Avaruus-lehden uutisblogi.

No comments: