Thursday, April 05, 2007

No niin

Kissapäivitys: Max muutti äsken melkein naapuriin ihmettelemään uutta kotia ja uutta kissakaveria. Alkuun kyse on koeajosta, koska voihan se olla että uuden kodin kuulemma topakka omistajakissa ei jaksa katsella Maxia mutta enpä usko että poikaa täällä enää näkyy. Aika harva on pystynyt Maxia vastustamaan.

Snif.

4 comments:

Anonymous said...

Kaikille onnittelut! Huippua. Max on ihana, tosi ikävää kun en voinut ajatellakaan ottavani tänne meille..

Leena said...

Wau - ihanaa, että kissa-asiat näyttävät nyt järjestyneen!

Toivottavasti hurmaavalla Maxilla on nyt hyvä koti ja jumalaisen kaunis Hiili saa nyt rauhaisat kissanpäivät ilman raikulikollin raisuja leikkejä.

Anonymous said...

Nice, Heidi! I hope that this is it. If not, I'm ready to c how things go with Max from Mon 21 May. That date - or after- I might take the lovely cat in, depending on how the relationship with the fish goes... M.

Anonymous said...

M. ja muut: pienen alkuärhentelyn jälkeen näyttää siltä, että Max on tosiaan kotiutunut uuteen himaansa ja voi jäädä sinne pysyvästi. Erinomaisen mukavaa se.

Hiili ei erityisemmin tunnu kaipaavan Maxia mutta hermoilee mun mielestä, että josko sitä lähdetään seuraavaksi kiikuttamaan veks. Kissan perusturvallisuudentunne lienee heilahtanut ja sen kanssa nyt hiippaillen. Hys hys, otetaan nyt _ihan_ rauhallisesti...