Friday, April 06, 2007

Iso J

Kiirastorstain ohjelmatarjontaa:
  • TV1: Kristuksen kärsimyskertomus (Ohj. M. Gibson)
  • Nelonen: Jeesuksen kadonnut hauta
  • MTV3: Idolin viimeiset päivät, " The Doors -yhtyeen legendaarisen laulusolistin Jim Morrisonin äkillinen kuolema Pariisissa... "

3 comments:

Raisa said...

Sitä varten on DVD:t. Mulla kilpailivat illan ohjlemapaikasta Evil Deadin uudellenmasterointi ja Paha Maa. PM voitti ja oli tässä fragmenttidramaturgiagenressä kyllä paras tähän asti.

pni said...

Kiirustorstai? Aika hoppu tuli, Alko ja silleen.

Leena said...

Raisa, sullakin silti vähän kuolinteemaa noissa valinnoissa, eli kivasti ajan henkeä kuitenkin :)
Pni, kiirustortai on hyvä päivä kipaista pitkäripaisesta jotain pientä (vaikka semmoinen pahvitömppö punkkua).

Ja sit vois olla himas ja vaikka katsella kivoja leffoja. TV-valikoiman ei siis tosiaankana tarttis olla niin pyhää vaan enemmän pahaa ja sillee. Jäinkin mietiskelemään paria Jesse-asiaa:

A) Miksi katsoisin Jeesuksesta kertovaa elokuvaa? Juonihan on minulle aivan läpikotaisin tuttu. Ja tuskin mistään muussa aiheessa elokuvantekijöiltä on kielletty kaikenlainen taiteellinen variaatio ja vapaus – vanhalle käsikselle on oltava totaalisen uskollinen.

B) Jesse oli kuulemma puuseppä, silloin parisen tuhatta vuotta sitten. Mikäköhän olisi Jessen ammatti jos oli syntynyt tänä päivänä? Ehkä radiotoimittaja kun on aika hyvä suustaan – ja tuskin missään radio Novassa vaan oikeen Ylellä. Vai olisiko hänellä Talk show telkkarissa (niin kuin South Parkissa). Tai siis vastaavat siellä Palestiinan suunnalla. Ellei tämän päivän Jeesus sitten olisikin Amerikkalainen. Silloin hän tietenkin olisi tuo Jim Morrison. Kehäpäätelmä. Mot. Ei ne maikkarilla ihan kuutamolla taida ollakaan.