Monday, November 06, 2006

Nyhverö Nyyssönen

Alkoi äsken junassa nauraa ihan pirusti kun katselin vaunullista ihmisiä. Joka ikinen jurnutti apaattisena, suupielet alaspäin ja lasittunut katse tuijotti jonnekin pimeään. Mutta on se orastava kaamosmasennus kai mullakin, menin viikonloppu täkin alla nukkuessa vaikka ois kaikkea hauskaa ollut tiedossa. Mut mä olin ihan tiedoton :(

Lapsena kun leikittiin meillä oli sellainen mielikuvitushahmo jonka nimi oli Nyhverö Nyyssönen. Jostain telkkaohjelmasta se nimi kai poimittiin, mutta meillä siitä tuli ihan oma käsite. Ai mitäkö Nyhverö teki? Ei yhtikäs mitään, vetelys. Nyhväs vaan. Valitettavasti tämä hahmo ei ole pelkkää mielikuvitusta, alkaa olla aika monta Nyhverö Nyyssöstä eräänkin instituution palkkalistoilla. Sitä kun alkaa odottamaan että ne tekisivät hommat jotka on vastuullensa luettu saakin sitten odottaa kuin puhdasta pissanäytettä kuulantyöntäjältä. Argh!

2 comments:

Raisa said...

*reps*

Tuostahan saa mahtavan koodisanan: N.N.
"Millanen se uus tyyppi on ?"
"No se on ihan N.N."
Ja keskellä mitä vaan palaveria.

Joo ei tää aukea nyt ollenkaan. Taidan olla liian väsynyt. Wikipedia saks. Toivottavasti nähdään huomenna.

Leena said...

Joo, se kuuluisa N.N. on joko Nyhverö Nyyssönen tai jos oikeasti halutaan joku joka tekee kaikkien muidenkin hommat siihen palkataan Nuutunut Nainen.