Saturday, September 09, 2006

Marie Antoinette

Pakko ihan vähän blogatakin kun en osaa edes muodostaa kunnollista mielipidettä. Sofia Coppolan ohjaama Marie Antoinette on omituinen leffa. Siinä ei oikeastaan tapahdu paljon mitään, tai no Ranskan vallankumous, mutta se on häivytetty ääniksi taustalle. Marie Antoinette ja Ludvig syövät aamiaista sanomatta paljon mitään, menevät nukkumaan eivätkä rakastele. Marie Antoinette vaan pelaa ja bailaa ja shoppaa kuin nykyteinitkin (tosin tavarat tuodaan hänen luokseen, eikä hänen tarvitse vaivautua ostarille). Taustalla soi rock musiikki. En tiedä, hyvä tai huono, mutta vähintäänkin kiehtova. Visuaalisesti on kyllä hieno elokuva ja Kirsten Dunst kiinnostava valinta päärooliin.

Lisäys 12.9.: olen tässä muutaman päivän pohdiskeltuani tullut varovaisesti siihen tulokseen, että kyllä se on hyvä leffa eikä huono leffa.

1 comment:

Raisa said...

Kuulostaa kiinnostavalta, pitää tsekata. Kun leffa maalaa maisemaa, tai kuvaa, etenevän juonen sijaan, on se aina haastavaa: parhaimmillaan toimii loistavasti. En nyt keksi esimerkkiä, on liian aikaista ;)