Sunday, May 21, 2006

Sympaattinen Lordi

Eilen alkuillasta vielä vitsailtiin porukalla, että pysyyköhän Lordi pystyssä niissä saappaissa ja nouseeko molemmat siivet pystyyn. Voittoa silti toivon koska tällä voi olla kiinnostavia kulttuurisia vaikutuksia Suomessa ja euroviisukuviossa. Estetiikkakonffasta palanneen Heidinkin kanssa jo analysoitiin ja fanitettiin. Euroviisuvoitto sinänsä ei ole se meitä kutkuttava juttu, vaan se että juuri tämänkaltainen show tuo voiton.

Lordin biisiä en ollut kuullut kuin vasta eilen disessä. Sitten kuulinkin sen ainakin kuusi kertaa, jengi pogoili aivan kybällä.

Olen tänään hieman selaillut eri uutissivujen raportointia euroviisuvoitosta. Se mikä siinä Lordissa on mainiota, että kundit osaavat hoitaa pressin hyvin – eivät sortuneet kiroilu ja rähinä hevarikliseeseen, vaan antavat nokkelia, humoristisia lausuntoja hyvällä englanninkielellä. Kohteliaasti ja ystävällisesti, niin kuin vaan kunnon hirviö voi tehdä. Monsterilookki luo tiettyjä ennakko-odotuksia käytöksestä ja puheesta, ja kundit onnistuivat rikkomaan sen mainiosti. Mukavia jutusteleva hirviö on sellainen konsepti josta menee mukavasti hämilleen. Loistavaa pr:ää.

No comments: