Monday, May 29, 2006

Konffaraportti Kreikasta


Sanotaan, että mitä etelämmäksi mene sitä paremmaksi kahvi muuttuu. Sain Ateenassa niin hyvää Capucchinoa että meinasi itku tulla pariinkin otteeseen. Muutenkin niin kaunis kaupunki. Akropoliksellakin liikutuin – turisteista huolimatta. "Princess Cruises! Princess Cruises! Group B1 gather up here!"

Huh, let's do Athens. In one day. Then we do islands, in two days.

Juu, konffassahan minä taas olin. Joku joka mitä ilmeisemmin istui eri sessioissa kuin minä kertoi, että oli nähnyt Lordin kuvan ainakin kahdessa eri esitelmässä. Olivat olleet Suomalaisia nämä puheen pitäjät. Aina löytyy hyvä tekosyy ujuttaa Lordin kuva keskelle powerpointtia ITV:n käyttäjätutkimuksesta tai bisnesmalleista. Jee?Pitkästä aikaa konffa jossa vanha kunnon konffarakastaja ei ollut paikalla. Olisin suonut olevan, koska eipä noista korviketta löytynyt. Joku Belgialainen käytettävyystutkijako? Ei osu ihan mun pirtaan. Mutta tosi kivaa oli muutenkin, pärjäähän sitä yhden koffan ilmankin.

3 comments:

heidi said...

Noi sun kuvat on mykistäviä.

Kerronpahan pienen uutisenpoikasen: typolle tuli asiaa hattukauppaan. Ei vielä Wahlmanille, vaan jotain kesäisen hempeää.

Leena said...

No hoh! hienoa. hattu. molemmille.

Arabian Chicossa pääsee näemmä nettiin. terveisiä

tuija said...

oltiin näemmä samaan aikaan kreikassa, me tosin saarella...
kovasti tuntui olevan Lordi sieläkin tunnettu, paikalliset alkuasukkaat koettivat diplomaattisin sanankääntein onnitella viisuvoitosta ;o)