Saturday, July 14, 2007

Nuuh-nuuh, tuh-tuh

Olen ollut polttamatta nyt noin kolme ja puoli kuukautta. Eilen sain hajuaistini takaisin. Kaikki tuoksuu tai löyhkää monikertaisesti voimakkaammin kuin aikaisemmin. Ja sävyjä: eri pensaslajikkeiden vihreät lehdet tuoksuvatkin erilaisilta, ja asiaan vaikuttaa sekin käveleekö heikka- vai asfalttitiellä! Pää meinasi räjähtää Alepan vihannestiskillä ja juna-asemalla kaikkien ihmisten itseensä lutraamien hajusteiden ja hien kanssa. Mäkin haisen aika jännältä. Nyt pitää miettiä pesuaineet ja voiteet uusiksi.


...
Alla mainostamani 070707-festari meni mukavasti. jälkipyykkiä UpStage-sivuilla ja kuvia ja kuvakaappauksia flickrissä.

4 comments:

Ana said...

Ihan totta? Mä en muista että mun maku- tai hajuaistissa ois tapahtunut mitään huomattavaa. Tai siis, musta ne on olleet tallella aina vaiks poltinkin yli 20 vuotta. Ehkä oon sit mutantti.

Leena said...

Mua useampikin ex-röökaaja varoitti etukäteen, että jossain vaiheessa haju ja makunystyrät räjähtää. Joku tyyppi oli kuulemma laatannut kokonaisen päivän kun se oli yht'äkkiä saanut aistinsa takaisin. Mua ei sentään yökätä pahahat hajut mutta aika pökerryttävää tää on.

Schizo-Janne said...

Hyvä Leena!! Tsemppiä. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että pahin repsahtamisen ajankohta tapahtuu kolmen ja kuuden kuukauden välillä. Sitä luulee päässensä eroon ja typeryksissä vetäsee yhden röökin ihan vaan muistojen takia ja sitten sitä taas mennään.

Omalta osaltani voin sanoa, että kunnon tulinen ruoka alkaa maistumaan aivan käsittämättömän hyvältä. Alkaa erottamaan chilistä erilaisia aste-eroja ja muuta sellaista. Jos vatsa kestää tulistä tykitystä, niin suosittelen jotain thaimaalaista tai intialaista ruokaa todella tulisena tilattuna. Mmmmmm ....

Leena said...

ah, kiitos vinkistä Janne, täytyy tulistakin kokeilla ja kaikenlaista muutakin.

Kieltämättä tekisi mieli 'vetästä yksi rööki' mutta tiedän vaarat ja onneksi alkaa olla näitä lopettamisen hyötyjä: haistaa ja maistaa ja näyttää hyvältä. Se vähän toppuuttelee kanssa.