Tuesday, March 01, 2005

"Stack banana till the morning come"

Mitä ilmeisemmin kaikki my_typyt on sukeltautuneina töihinsä, sen verran harvinaisia, tai vain urapainotteista on tämän hetkiset merkinnät täällä blogi-rintamalla.
Tylsää?
Olkoon. Meikäläisellä on riittää ihan omaa hubaa täällä kustannuspaikallakin. Sain vihdoin päivitettyä kulkuluvatkin niin, että pääsen kaikkiin, enkä vain puoleen, niistä paikoista joihin minun usein pitää päästä (ts. tupakkahuone jonne pitää viiden jälkeen tehdä järjetön puolen talon kierros portaikon kautta).
Työssä, siis, toimitan nyt seuraavaa itselleni antamaa toimeksiantoa: Luo kaksi henkilöhahmoa ja kirjoita kummallekin n. 500 erillistä repliikkiä ja niputa ne n. 150 repliikin kasoihin. Koodaa kaksi bottia (yksi per henkilö) ja pistä ne puhumaan luupissa keskenään näitä repliikkejä täysin satunnaisessa järjestyksessä forever. Kappas, homma toimii. Keskustelu on hetkittäin jopa järjellistä, pääasiassa hauskaa ja ainakin absurdia. Silloin tällöin osuu muutama sellainen lause peräkkäin jotka tuottavat aivan hillittömän hauskoja vitsejä. Hahmot kuittailevat toisilleen ihan kybällä.
Rakastan sattumia.

No comments: