Wednesday, December 31, 2008

Skype spammiä

Taas osui uudenlainen spämmi/suoramarkkinointiyritelmä kohdalle. Tällä kertaa ollaan liikkeelä Skypessä. Minulla on toistaiseksi ollut aika löyhät asetukset Skypessä, eli minuun voi tuntemattomatkin ottaa yhteyttä jos jostain tunnuksen tietoonsa saavat. Harvoin kukaan minua lähestyy ja yleensä en edes vastaa kun kyseessä on tyypillisesti joku karvainen äijänköriläs. Tällä kertaa kuvan perusteella nuori nainen.

[..]
Annie: Oh yea, I think I saw you in the Skype listing earlier and just wanted to see if you wanted to chat.

Leena: i don't know you, do i?

Annie: Sorry, I'm actually just about to start a tournament now so we're gonna have to talk later OK? I play free poker tournaments where I can win $25. Not much but it's fun :)

Annie: Oh, unless you wanna come chat with me and while I play. You can just look at me playing and we can chit-chat or you can play too, whatever.

Annie: Sec, I'll try to find the direct link for my table, it's starting in 12 mins though.


Ja sitten tuli se linkkikin ja minä loggasin pois. En ole varma oliko kyseessä oikea ihminen vai botti. Mutta on noi vaan noi perhanan kutaleet uhkapelifirmat kun tunkevat ihmisten chatteihinkin jo. Ei voi varmaan maailmassa sellaista teknologiaa keksiäkään jota joku ei käyttäisi mainostamiseen.

No comments: