Sunday, December 07, 2008

Itsenäisyyspäivä

Yleensä en katso linnanjuhlia. Viime vuonna katsoin vähän kun halusin nähdä yhden frendin. heti kun hän oli vilahtanut sen sekunnin verran kättelyjonossa, suljin telkan haukotellen.

Tänä vuonna oli toisin. Reiluudestaan kuulun porukan pukukoodi oli "verkkarit ja helmet". Pointti siis istua kuohuviiniä lipitellen lökäreissä ja haukkua kättelijöiden kledjut. Jee, homma toimii selkeästi ryhmähengellä ja rennolla asenteella oli nimittäin oikein hauskaa.

(Katsookohan kukaan linnanjuhlia pilvessä? Miltähän se tuntuisi?)

Oma juhla-asuni kolmiraitaiset verkkarihousut, tank top, skraga ja saketti olivat - omasta mielestäni - oikein onnistunut kokonaisuus.


Lisäys: Hiukan tuumittuani oivailsin, että näinhän suurin osa linnanjuhlia katsoo jos katsoo, kaveriporukassa ja vinkkua. Missähän umpiossa minä olen tähän asti ollut?

1 comment:

Zepa said...

Nii-i, onhan tuota tullut rapottua muutamat porukoissa katsotut tänne nettiinkin :-D Mulla on nyt vieroitus menossa - viime vuonna olin ulukomailla eli en katsonut, tänä vuonna en muistanut järjestää itseäni kenenkään teeveellisen luo ennen kuin humu oli jo hyvässä ongassa Linnassa. Hups.

Kyllä se on parasta just porukassa, juu.