Friday, January 12, 2007

Vähän hortonomivinkkiä kiitosTeoriani (Hatusta TM) on että suomalaiset eivät osta kovinkaan usein kukkia toisilleen osittain siksi että he eivät kehtaa eivätkä uskalla. Konffarakastaja sen sijaan osaa ja ymmärtää ja kehtaa (konffarakastaja on numero yksi!). Pari päivää sitten oven takana odotti aivan järjetön kukka-asia. Kaksi kättä ja pari liikutuksen kyyneltä tarvittiin sen sisään kantamisessa.

Seuraavia konferensseja odotellessa voisi yrittää pitää tuon hengissä. Mutta tunnistaako kukaan tuosta huonosti informaatiota jakavasta kuvasta, että mikä kasvis on kyseessä ja kuinka paljon ja usein sitä pitäisi kastella?

5 comments:

Kari Haakana said...

Se on kukka. Kukka tarvitsee vettä useita kertoja viikossa, kunnes se noin kolmen viikon kuluttua kuolee.

Tämä on ihan omakohtaisesti testattu juttu.

Leena said...

Kari, mulla on sama teoreema kasvien olemuksesta, mutta legendat kertovat, että eräät ovat pitäneet kukkia hengissä kuukausia, jopa vuosia.

Mutta ehkä se on vain urbaani myytti.

Zepa said...

Ei mulla mitään hoitovinksuja ole kun en tunne kasveja silleen, mutta tuolla http://tinyurl.com/y8en6w on porukkaa jolta olen saanut vastaukset kaikkeen mahdolliseen. Kuva blogissa auttaa heitäkin.

Ihanaa että joku viittii ostaa. Meniskö tänään kotiin kukkakaupan kautta?

Anu said...

Vitsi. Kyllä se joltain hibiskukselta vähän näyttää. Tietty tarkempi kuva auttais, ja semmonen jossa on vihreitäkin lehtiä, ehkä peräti kuva koko kasvista :) Tuo yks lehti tossa ei kyllä vaikuta kiinanruusun lehdeltä.

Mutta ihana.

Leena said...

Selvisi, että kukka-asia on Atsalea. Eli tässä muillekin nyt tietoon saatettu. Kiitos S!