Wednesday, June 14, 2006

Lomaa odotellessa

Olinpa muuten sykähdyttävissä bileissä lauantaina, Villassa Vuosaaressa ja olen vieläkin kovin sykähtynyt iloisen henkevästä seurasta. Tapasin myös ensimmäistä kertaa yhden 60-70-lukujen suurista laulunsanoittajista joka oli hyvin lyyrinen ja sykähtynyt luonnon kauneudesta – tai kuohuviinistä. Runoilijat vaeltelivat pusikossa luonnon kauneutta ihastellen. Se oli hienoa.

Shakespeareakin siteerattiin.
...

Yksi tuttu viettää kesänsä keskellä mettää teltassa asuen. Meinasi tulla hätä kun yksi aamu teltan vierestä löytyi karhun jätökset. Mutta ei huolta enää. Mies osti matkaradion ja jättää sen aina päälle yön ajaksi. "Kyllä Katri Helena pitää karhut loitolla."

3 comments:

Anu said...

Olisipa kiva nähdä pitkästä aikaa Leena. Oletko ensi viikolla töissä taikissa? Jos yrittäisin taas palauttaa muutaman kilon kirjoja. Voitas käydä vaikka kävelyllä. Ja Heidi tietty kans.

heidi said...

Kävely olisi tosi jees. Tuun keskiviikko-iltana Lahdesta.
Siellä on estetiikan konffa kaupunkiympäristöstä ja hyvinvoinnista ja ilmeisesti mä olen ainoa, joka ei ole tajunnut, että aito ja autenttinen luonto on urbaanin hyvinvoinnin kynnyskysymys. Mun paperi käsittelee brändejä. Ehkpä pitää aloittaa presentaatio sen todistamisella että Stockkakin on luontokappale. Ja auto.

Leena said...

Joo, taikissa olen melko paljon. txt.