Tuesday, June 20, 2006

24/7

Pärkkele sentään ja paavin pallit. Ihana kesäilta ja meikäläinen paukuttaa EC:lle tutkimusraporttii tulemaan minkä väsyneillä silmillään jaksaa. Motivaatio hoitaa tämäkin räpyskä valmiiksi on kuitenkin suuri jotta pääsisi sitten rauhassa lomalle. Heti kun ehtii.

Aikataulut menee aina ristiin. Raportit komisioille on näköjään tehtävä silloin kuin ne on sovittu vaikka kaikki muut prosessit laahaa perässä. Milläs kerrot työkalun käytöstä kun hädin tuskin ensimmäinen kiikkerä versio on saatu ladattua johonkin linnunpönttöön jumittamaan?ps. Vaikuttaisi aika vahvasti siltä, että vietän elämäni ensimmäisen juhannuksen Helsingissä, tästä tulee kiinnostavaa. Minne mennä? mitä tehdä? Onko baarit auki? Tai hyvät bileet jossain?

5 comments:

Nikke said...

No parhaimmat bileet on tietysti Ellivuoressa. Tosin se nyt ei ole Helsingforssissa, niinkuin nyt taisi olla vaatimuksena. Mainostan kuitenkin koska olen tämmönen.

Leena said...

jaa, että Ellivuori? Kiitos mainoksesta mutta taidan passata :)

Zepa said...

Hellsingin juhannuksessa parasta on hiljaisuus :)

Raisa said...

Jo monta juhannusta Helsingissä viettäneenä vastaan kuten Z: rauha ja hiljaisuus. Kalliokin autioituu. Kai baarit on auki, täällä ne ovat aina auki, en ole testannut. Kaupunkijuhannukseen kuuluvat kävelyt ja hyvä kotiruoka ja kalsarikännit.

Mikko Moilanen said...

Ehdottomasti samaa mieltä siitä, että parasta helsingissä juhannuksena on hiljaisuus. Juhannus on helsingin parasta aikaa.