Tuesday, April 22, 2008

Greetings from Tanpere, part 2

Aamulla kello herätti kohtuuttoman aikaisin ja hyppelin junaan. Tampereella käytiin aamukahvilla ja allekirjoittettiin vuokrasopimus, kannettiin kamaa sisään, todettiin välittömät puutteet, haettiin läheisestä halpahallista tarvittavaa ja nyt olis aika mennä nukkumaan. Luullakseni tapasin alkuasukkaita paikallisessa Hesessä. Eivät vaikuttaneet levottomilta. Eiköhän tämä tästä.

6 comments:

Leena said...

Ei jumankekka nyt se sit tapahtu! Muista laittaa tiedotuksia kun matkustat tänne etelään päin - olen luottavaisin mielin ettet unohda miten Hesaa puhutaan.

Leena said...

Yritän myös tässä mielikuvitella sitä näkyä kun sinä "hyppelet junaan".

Zepander said...

Per*e! Sä sitten muutit?? Ärr.

Anonymous said...

Leena: argh, lopeta heti - pistä joku muu hyppelee vaikka. Mulla ehkä kenties mahdollisesti voisi olla duunia koululla syksystä mut kesä mennee radan tässä päässä. Siis tsögehän (nääs) kulkee ja sillä pääsee sekä pois että paikalle mikä on kivaa mut kohtuuttoman kallista niin et ei sitä ihan huvikseen. Varmaan uusioasumisen ihmeitä tulee Typoon selostettua jahka tilanteet alkaa ns. olla päällä. Sisustus on aloitettu hankkimalla kirsikkapuiset veskinpytynkannet. Saas nähdä jatkuuko projekti ikinä. Ei ihan yllättävästi, huomaan olevani melkolailla sisustuskiinnostumaton.

Anonymous said...

Kyllä kirsikkapuulla kelpaa! Pirusti hyvää oloa ja kevättä sinne T****reelle! Toivottovasti selvitä hengissä alkuasukkaiden kaa... ;-) Lumi

Anu said...

Mä luin tän vasta nyt. Sä olet siellä!

Yritin sattumoisin soittaa sulle yks päivä, mut ei siellä taida vielä olla tukiasemia.

Halaus.