Monday, December 31, 2007

ohi on

Vuoden pimein aika ja tuossa pihamaalla on alkanut kasvaa jotain sieniä. Keskellä joulukautta.

Kuluneella viikolla katsoin Sinkkuelämää uusintaa ja itkeä tirautin pienen kyyneleen kun Charlottea kosittiin eli pohjalla olen ja komeesti. Täällä on pimeää ja tylsää mutta onneksi vuosi vihdoinkin vaihtuu luojan kiitos. 2007 oli harvinaisen berseest'.

(Siksi tämä blogin päivitystahtinikin on hiipunut – kaikki olisi tätä samaa ruikutusta. On paljon parempi idea olla vaiti.)


Parannusta sopisi siis toivoa esimerkiksi saroilla ura, raha ja rakkaus. Tai asuminen, onni ja ystävyys. Tai parempaa seksiä, huumeita ja rokkia. Mitä tahansa muuta kuin tätä 2007-nollaa! Tervetuloa 2008. Mitään en lupaa mutta paljon toivon.

17 comments:

Zepander said...

Jåå, ohi on. Eihän tuo ollu edes oikein nollavuosi, hilpasee kyllä miinuksne puolelle. Onneks ei olla vielä niin pitkällä että vois sanoo "tästä pääsee vain paremmaksi". Voihan kaikki olla vieläki huon*läps! au*

Marjut said...

Elä viitti, minä itkin jopa kattoessani Sinkkuelämää-dokumenttia tuossa viime viikolla. Luonnollisesti olen pillittänyt liki kaikkia jaksoja katsoessani jo aikaisemmin. Niin että pohjalla todellakin ollaan.

Mutta sieltähän on vain yksi tie.

Leena said...

Varovasti siellä Zepa ja Marjut:
Noi on nimittäin noita kuuluisia viimeisiä lauseita tyyliin, että tästä ei voi asiat muuta kuin parantua.

:D

*koputi koputi*

Anonymous said...

I'm with U, Leena! What a ******* year!

Ja ihanaa että blokkaat taas (tuskin oon malttanu oottaa). Tie noussee (yläsuuntaisesti, ei esteeksi asti)?

Sormet ristiin... ;) Lumi

Schizo-Janne said...

Nyt pitää siis perustaa "Valtakunnallinen parempi vuosi Leenalle 2008" -kampanja.

Leena said...

Hyvä kampanja-ajatus, varmaan siihen sisältyy rahakeräyskin?
;)

Anonymous said...

"Leenalle parempi vuosi 2008" ? Oon messisssä. Tarjoot varmaan kahvit sit?

Schizo-Janne said...

Joo. Hyvä idea. "Parempi vuosi Leenalle 2008" -kampanjakahviteltta Kolmen sepän patsaalle. Sitten vielä T-paitoja ja pinssejä. Jos sillä ei saa parempaa vuotta aikaiseksi, niin sitten uudestaan 2009. Pitäisiköhän tälle perustaa ensin Facebook -ryhmä.

Tuija said...

Hyviä uuden vuoden värähtelyjä myös täältä. Rupean tässä huhuilemaan että mihinkäs sovitaan se Sula Pinta - podcastin tekoäly / chatterbottiaiheinen keskusteluskypetyshaastattelu.

Anu said...

Olosuhteiden puolesta seuraava vuosi vois tosiaan olla sulle helpompi! Mutta mä en silti toivo enkä toivota mitään kellekään, koska en tiedä mikä on loppujen lopuksi kellekin hyväksi. Tohon Jannen ideoimaan kampanjaan mä kyllä liityn ensi tilassa, koska se kuulostaa siltä että jotain hauskaa on tiedossa.

Anteeks jos seuraavassa kuulostan jeesukselta, mul on vähän taipumusta :P, mutta olosuhteet ovat vain yksi puoli hyvää oloa ja olemista... ehkäpä vähäisempi kuin tietty sisäinen rauha. Eikä se ole suuren etsinnän ja tavoittelun ja itsensä voittamisen ansiota, se on vain nykyhetkeen tulemista ja olosuhteiden hyväksymistä kunakin hetkenä. Sanon tän itsellenikin. 2007 oli hyvä mutta myös raskas vuosi. Etenkin loppuvuodesta sain kärpäsistä aikaan mahdottoman suuria härkäsiä (joita en myöskään ole viitsinyt kauheasti vuodattaa blogiini).

Mutta voisi sanoa että viime mä vuonna opin kärsimään vähän paremmin kuin ennen. Siis katsomaan pahalta tuntuvia asioita ja tunteita suoraan silmiin. Usein ne tuntuvat silloin muuntuvan tai paljastuvan joksikin muuksi, ikäänkuin mun sisällä virtaavaksi voimaksi tai energiaksi. Se on mulle paljon, se.

Semmoinen katsaus menneeseen vuoteen.

Hei, mennään jonnekin kahville. Poika muuten syö nykyään joskus tuttipulloa, joten mä voin tarpeen tullen lähteä ihan itteksenikin liikkeelle :)

Love you, Leena.

Leena said...

Tuija, haastis on kohta taas jopa ajankohtainen, Tammi-helmikuussa työn alla uusi botti eli jotain sanottavaakin saattaisin keksiä :D

Anu, sisäinen rauha ois varmaan ihan hyvä homma joo ja sellaisen uudenvuodenlupauksen voisi tehdä että tänä vuonna useammin kahville kuin viime vuonna. Pätee koko kampanjatiimiin, olipa kahvitelttaa tai ei. Let's Rock!

Tuija said...

Loistavaa. Haluatko antaa ennakkotehtäväksi / kotiläksyksi jotain linkkejä mitä voisimme lukea että voidaan tehdä parempia tyhmiä kysymyksiä :) ?

Anu said...

Leena, eilinen kommenttini taisi olla vähän ärsyttävä, nyt kun luin sen uudelleen... asiat ovat sinällään ihan tosia mutta tilannetaju aina joskus pettää.

Siistiä kun on ystäviä jotka haluu mennä mun kanssa kahville vaikka olisinkin välillä ärsyttävä. :)

Leena said...

Vähän hitaasti ehkä avautui mutta ei ärsyttänyt yhtään :)

Anu said...

Vielä parempaa! Mul on siis ystäviä, joita ei ärsytä, vaikka olisin ärsyttävä :D

Tuija said...

Tämäntyyppisiä väitteitä olisi kiva kanssasi tutkia:

"The next thing will be search and building intelligence into avatars," she said. "The problem with virtual worlds nowadays is that you have to be there all the time. I can't be there all the time. It would be nice to have intelligence of some sort for avatars to represent you to some extent." (VP of Computer Science Victoria Coleman, Samsung, Interview: Samsung Building Consumer Electronics for Virtual Worlds)

Leena said...

Kyllä jo hamaalla 90-luvulla avatarit koodattiin silleen ett ne osasivat notkua virtuaalimailmassa ihan itsekseen. esim. Worldsaway:ssä jossa ansaitsi paikallista valuuttaa käyttömäärän mukaan. Läsnäolopakolla on siis kapitalistiset taustat -- pitäisikö sellaista kannustaa?