Tuesday, May 15, 2007

Viisuista vähän täälläkin

Kuten viime vuonna, niin tänäkin vuonna Go Fug Yourself teki loistavan Euroviisuraportin keskittyen siihen tärkeimpään eli camp-arvoihin ja tyyliin. "[..] whatever your particular tastes are in fug, Eurovision will cater to them." Tässä asiassa tietysti luotan k.o. blogiin, enkä ala itse katsoa koko lähetystä läpi siitä varmistuakseni.

Tutustuin kuitenkin minäkin viisutunnelmiin finaalin aattona perjantaina käveleskemällä läpi Helsingin keskustaan järjestettyjä tapahtumia. Alkuillasta kaupunki oli täynnä iloista väkeä, karnevalistinen tunnelma, melkein kuin vappuna, mutta kukaan ei ollut humalassa! Aivan uskomattoman hienoa, vastaavaa tuskin Suomessa näkee ihan lähiaikoina.


Ja vielä yksi asia kirjattavaksi aikakirjoihin, mutta koska kukaan ei usko kuitenkaan mainitsen koko jutun kaikessa lyhykäisyydessän vain kahdella lauseella. Kävin juuri lenkillä. Juoksemassa.

5 comments:

Zepander said...

Ei yhtään haittaa katsoa vaik koko lähetys, oli sikahieno :) Ja hieno oli se meininki kaupungillakin. En koskaan ehtinyt Espalle enkä senaatintorille saakka, mutta juuri tänä aamuna kuulin, että senaatintorin meiningistä oli vastannut yhteinen tuttumme S. Murtomäki. Puhkuin kohdistamattomasta innosta: sillä kundilla on KIINNOSTAVIA keikkoja ja se hanskaa asiat ilmeisen hyvin!

Leena said...

Joo, hää ehtii ja osaa. Bongasinkin herran senaatintorin lavan hämärästä nurkasta mutten mennyt huuteleen kun oli vähän kiireisen olonen, piti saada bändit ulos ja sisään aikataulussa :)

Anu said...

Sitä se röökin lopettaminen teettää? Tekee mieli saada lisää happea keuhkoon. Juokse Leena juokse!

Mä en oo ennen tykänny viisuista, mutta kahtena viime vuotena olen täysin haudannut kriittisyyteni, vietävissä kun olen. Ja nyt vielä kun silikonipalloja näkyi entistä vähemmän, musta kaikki oli vaan kivaa ja hienoa. Mä en ollu edes tajunnu, kuten kaikki muut, että se joulupukki oli nolo! (Siihen mä kyllä yhdyn, mutta vaan jälkiviisaana.)

Senaatintorille musta ei harmi yllä ollu, en tykkää olla edes mielenosoituksessa hyvän asian puolesta. Siis väenpaljouden takia vaan.

Leena said...

Juu, happiteorian kuulin parista muustakin suusta. Ehkä siinä on sitten perääkin. hm. kehkot on joka tapauksessa paljon tilavamman ja eläväisemmän oloiset jo.

Ja sitä mieltä olen, että kyllähän se nyt olisi pitänyt tajuta, että joulupukki on nolo! Herranjestas :-p

Anu said...

Joo, samaa mieltä, olisi pitänyt tajuta...