Tuesday, July 11, 2006

Something completely unsurprising

Äsken havainnoin miten Ilmailuhallitus pääsi siihen mihin Heathrow (tai Standsted, jos nyt oon tulossa) kuulemma harvoin: koko koneellinen marssi väärään tuloaulaan koska siihen oikeaan aulaan menevä ovi oli lukossa. Hirmuisen byrokratian jälkeen meidät ohjattiin joitain salaisia reittejä pitkin ovelle joka edelleen oli lukossa. Melkoisen koputtelun jälkeen ovesta nakkasi sisään tullin virkamiehiä, jotka eivät olleet päästää meitä maihin. En ihan ymmärtänyt miksi juuri tästä ovesta pyrkiminen oli niinkin suuri synti, mutta päästiinpäs läpi, ihailemaan laukkuhallin lattialle levitettyjä pakaaseja. Hips hips, hyvä meininki. Ja sitäkin ihmettelen, että miksi maailman seksikkäimmät miehet on kaikki muuttaneet Britteihin? Musta se on vähän epäreilua. Mutta, juu, kivaa oli, hä hä.

3 comments:

Kafkakoski said...

Tuosta maailman seksikkäimpien miesten muuttamisesta Britteihin: Luulen, että syynä on se, että britit itse eivät ole kovin seksikkäitä, vaan sellaisia kalpeita ja hevosennaamaisia, joista ei oikein kasvoista erota, onko kyseessä mies vaiko nainen. Luonto tässä vaan taas tasapainottaapi olosuhteita.

Leena said...

Erittäin kiinnostava kauhun tasapainon teoria kafkakoselta.

Useinhan on kuullut kansalaisista vitsailtavan että jos naiset on rumia niin miehet komeita, ja päinvasatoin. mene ja tiedä, mutta pätee ainakin norjalaisiin.

Anu said...

Musta aidot brittimiehetkin ovat usein komeita, naiset taas... no, Diana oli kauneinta mitä sieltä löytyy.

Mitenkä päin tää menikään Norjassa?