Sunday, May 06, 2012

Toinen MarsEdit testi

IMG 1031

MarsEdit on blogientryjen desktop-ohjelma. Tätä käyttämällä saisin hyödynnettyä valokuva-arkistoa. Selaimen/googlen/bloggerin kautta en tajunnut miten olisin päässyt kuviini käsiksi. Tässä siis kuva ja potrettimallinen niin jospa se näkyisi postissakin kokonaan. Eilen postauksen kuva näkyy kyllä Reederissä kokonaan mutta selaimessa vain vasen puoli. "Vika" lienee bloggerin kuvakoon asetuksissa. Selvittelen joskus. Testing testing.

5 comments:

Leena said...

Ihanhan tuo tuntuu toimivan.

Androidille löyttyy aika kätevä Blogger-client. Olen testaillut sitä kaikessa hiljaisuudessa koiraelämän kanssa http://dogsweather.blogspot.com/
mutta ehkäpä jaan jatkossa Jerrynkin satunnaiset koettelemukset täällä typon puolella. Se että perustaa uuden blogin ei välttämättä lisää bloggaustahtia.

heidi said...

Joo, samaan tulokseen tulin itsekin. Mulla on ollut wanhoilla uiah servereillä kaikenlaista viritystä ja kohta koko serveri otetaan pois käytöstä. Mulla on typo rss-feedissä joten ainakin mä näkisin sitä kautta koirakuulumiset joten tänne vaan. Mulla nyt mitään asiaa ole ollutkaan vuosikausiin mutta jospa sitä alkaa maailma maistua kun saa ton tekstin vähäksi aikaa muiden luettavaksi? Tän kuun lopulla lähtee lukuun =)

Leena said...

Esitarkastukseen siis? Mahtavaa.

heidi said...

Joo paitsi menee kesäkuulle mutta se nyt ei mitään enää haittaa. Oikoluin äsken ja on siellä pari aika massiivista sekoilua välissä mutta päälisin puolin aika selväjärkinen paketti siihen nähden että ton loppujen lopuksi pistin kasaan aikamoisella vauhdilla. Ja mitä mä täällä teen? No sitä että sen sun hemmetin kännibloggauspostauksen perässä tulin typon arkistoihin ja luin wanhoja juttuja koko sunnuntai-illan. Hauskaa. Haikeaakin. Onko nyt sitten valtavan noloa jos alkaa uudelleen bloggaa?

Leena said...

Taitaa olla nyt jopa muodikastakin aloittaa taas blokkaaminen.

Itsekin joskus harvoin lueskelen vanhoja merkintöjämme. Se on hauskaa ja mukavaa, seassa kun on hienoja oivalluksia meiltä kaikilta, vaikka on mun omat yritykseni olla hauska olleet aina välillä vähän nolojakin.