Tuesday, September 21, 2010

Tapettimaratooni


Kas minulla on omistuasunto.

Miksei kukaan kertonut, että se kuuluisa "pieni pintaremontti" vaatiikin aika paljon duunia? Olkkarin neljää tapettikerrosta tuli hinkkailtua päiväkaupalla vaikka jokunen apulainenkin piipahti paikan päällä autamassa ja neuvomassa. Vastapainona makkarin vanha lasikuitutapetti irtosi alle kymmenessä minuutissa. Liisterinjämiä sentään pääsin hioskelemaan veks.

Nyt opettelen spaklaamaan sievästi mutta silotteesta kai väistämättä jää jälki joka erottuu muusta seinästä, vai mitä taikoja sille? Onneksi itselleni kelpaa rosoisempikin tyyli jopa paremmin kuin tasainen, sen verran epätasaista on seinäpintani. Pahimmat kolot vaan pois.

3 comments:

Marjut said...

Saman katon alla asuva remonttimestari tiesi kertoa, että jos pistät spaklauksen päälle uutta tapettia, niin jälkeä tuskin näkyy alta. Maalipinnan alta sen sijaan näkyy varmaankin jotain, mutta kuinka paljon, se on sitten ihan kiinni siitä kuinka sileäksi jaksat rajat hioa. :) Mukavaa remontointia!

AA said...

Oumaigaad! Oma kämppä! Ja rempatkin vielä siihen päälle. Missä päin asut?

Leena said...

Tarkoitus olisi nimenomaan maalata. En ole tapetti-fani. En myöskään ole pedantti joten hiomista en ole ehkä jaksanut harrastaa tarpeeksi.


AA, naapurustoosi päin olen tulossa. Alppilaan. Kämppä on toiselta bloggaajalta ostettu. Bloggaaja voittaa aina.