Friday, March 28, 2008

Hehän ovat kuin kaksi marjaa

Disclaimer: Joku fantasiafriikki saanee seuraavasta aivoverenvuodon sillä tässä bloggauksesta niputan sormusta ja potteria samaan lauseeseen.


Meinasi mennä pääsiäisen tv-fantasiatarjonta todella pahasti sekaisin kun mun mielestä Frodo ja Harry Potter on ihan saman näköisiä. Piti oikein tarkistaa, että minkä nimiset nuorukaiset niitä näytteli. (Elijah Wood ja Daniel Radcliffe, eli tiettävästi eri tyypit)


Velhoihin nyt ei varmaan kannattaisi kajota ollenkaan, kaikki on niin samaa harmaaparta muottia – Gandalf, Saruman, Dumbledore.. Joulupukki sentään pukeutuu punaiseen Cocacolan jälkeisessä todellisuudessa.

6 comments:

Irina K. said...

Ja ihan samaa mietin pääsiäisvalkeella, että olikos näihin nyt valittu sama tyyppi vai onko ne muuten vaan kuin kaksoset. Täytyy siis päätellä, että edustavat molemmat tyyppiä, joka miellyttää velhoja (Gandalfin kaveri vs. opettajavelhojen lellikki)

Leena said...

Velhoilla on varsin erikoinen maku nuorukaisten suhteen :D

Zepander said...

Samaan kuvasarjaan mahtuisi myös Jyrki Kataisen nuoruudenkuva. missä se nyt julkaistiinkaan, Hesarissa ehkä männäviikolla.

Leena said...

oh, mä kun olen ajatellut et sen naamavärkki ois enneminkin jotain Kipparikalle osastoa. Aye.

Anonymous said...

Mä voin olla hyvä haltia ja velho näille kaikille... ;-) Lumi

Timo Rissanen said...

Hyvin havaittu! Onko kukaan huomannu kuinka samalta nayttavat Gollum ja Christina Ricci? Ja nyt, ilmeisen naamarempan jalkeen Kylie Minogue ja Joan Rivers. Myrkkymarjoja nuo viimeiset...