Wednesday, July 25, 2007

Humoreski show

Hervotonta komediaa osataan Briteissä tehdä muuallakin kuin BBC:llä :)
Heräsin taas kerran jälkijunassa mutta huomasinpa kuitenkin, että YLE uusii tiistaisin myöhäisilloissa huippuhauskaa Green Wing –sarjaa (minulta aina unohtuvalla suomenkielisellä nimellä Vikatikki). Sen takana on samat kirjoittajat kuin Smack The Ponyssa. Näyttelijäkaarti taitaa myös hommansa mitä parhaiten. Mutta onhan tässä niin herkullisia hahmoja, että takuulla inspiroi näyttelijääkin.

Yksi rakkaimmista desktopkuvistanikin on kaapattu sarjasta, ja se jos mikä todistaa jotain se. ! (eh)

6 comments:

Tero said...

Samaa mieltä, mainiota komediaa! Parasta vähään aikaan. Hyvää komediaa näkee liian harvoin.

Sigura said...

Kun jaksais muistais ehtis viittis, S.t.P -porukan käsikirjoittamat tulis listalla aika ekana. Tarjontaa on vaan liikaa jo nyt kun on alle 10 kanavaa, kirjasto, netti ja elämä. Välillä iskee epätoivo ihan vaan siks kun kaikkee kivaa menee huitoen ohi puolelta ja toiselta.

Leena said...

Joulupukki toi tallentavan digiboxin. Vetelen sinne talteen ja katson myöhemmin. Aina tulee sadepäiviä, tylsyyden hetkiä ja väsymyskohtauksia tai flunssantynkää jolloin voi sitten katsella kun ei muutakaan taida. Ja mainoksetkin saa kelattua yli :D

Tero said...

Ylellä ei kaikeksi onneksi ole vielä mainoskatkoja :)

Leena said...

Ei ole ei
:)

Leena said...

Sigura, sen vielä lisään, että Green Wing on mielestäni jopa parempi kuin Smack the Pony! Tosin en sole varma onko vertailu järkevää kun jälkimmäinen on sketsisarja ja edellisessä on juonentynkääkin mukana.