Tuesday, August 22, 2006

Päivän pohdinnat

Tänään olen tykönäni pohdiskellut monenlaisia asioita.

1.) harvinaislaatuisen kiehtova kuvaus ihmisryhmästä:
"an unusually unpleasant bunch of weirdos" united by the fact that they are all "naive egotists". [från]
Ei, tämä ei ole blogilistan määritelmä vaan Big Brother UK:n tuorein erä kilpailijoita, mutta pätee kyllä moneen muuhunkin porukkaan.


2.) Veljentyttö uskoutui minulle ystävästään, että "Jessica on rakastunut Lordiin". Mikäpäs siinä, vaikka aika erikoiseksi luonnehtisin Jessican miesmakua. Mitenhän hälle isona käy? Itse kuusivuotiaana olisin varmaan ollut rakastunut Vaahteranmäen Eemeliin korkeintaan – jos joku ylipäänsä olisi sellaisia minulta kysynyt, että ketä mä rakastan. Tai, nyt kun tarkemmin miettii, taisin olla rakastunut Peppi Pitkätossuun, ja Dorothykin (Ozin velhosta) oli jotenkin herkistävä, mutta ehkä enemmän kuitenkin vain samastumiskohteina. Samastuukohan Jessica Lordiin?


3.) Jäin tuijottamaan oliiviöljypurkin etikettiä: "Ekstra Neitsyt Oliiviöljy", ruåtsiksi "Extra jungfruolja", eli ilmeisesti oliiviöljy on naispuolista. Onko olemassa oliiviöljyjä jotka ovat menettäneet neitsyytensä?
Tai miespuolista oliiviöljyä? Miltä sellainenkin nyt sitten muka maistuu?

1 comment:

Anonymous said...

Tuosta neitsytöljystä sen verran että nimi muistaakseni tulee siitä että kyseessä on puristuksen alkuvaiheessa saatu kylmä - neitseellinen - öljy, ja prosessin edetessä lämpötila nousee ja öljyn koostumus muuttuu.

wannabee gastronomi