Wednesday, June 29, 2005

Loppumasennus

Vieläkö ketään kiinnostaa (tai onko koskaan kiinnostanut) Kymmenen Uutisten loppukevennykset? Minulle ne on lähinnä tilaisuus tuntea kestämätöntä myötähäpeää sen kylähullun puolesta joka on minäkin iltana päätynyt ruutuun selvittämään kotkotuksiaan. Tämän voittaa vain uutistenlukijoiden kömpelöt yritykset vitsailla vielä jotain sen päälle. Haloo lajityypit! Uutiset saa olla asiallisia. Komiikka vaatii ihan eri konstit. Kanava vaihtuu meikäläisellä ennen kuin Kymmenen uutiset ehtii loppuunsa. Ahistaa.

Tässä vielä benrobelle henkilökohtainen linkki eli shoppailuvinkki, muut ei saa klikata.

10 comments:

Anonymous said...

En klikannu. En, oikeesti. No en.

Leena said...

Hyvä! Suhun voi luottaa :)

Janne Toivoniemi said...

Koska olen kuriton kakara ja muutenkin kieltoja vastaan taisteleva uppiniskainen jukuri, niin minäpä klikkasin. Siihen voi myöskin luottaa.

Muistan, kun jossain Velipuolikuussa jo oli sellainen sketsi, jossa uutisten lukijat uutisten lopuksi alkoivat takoa papereita pöytään ja hymisivät "Hassun hauskaa uutispätkää". Se mulle tulee vieläkin mieleen loppukevennysten aikana ...

Anonymous said...

Ahdistaa, nimenikin kirjoitit väärin.

Tuo paita mulla on ollut jo kai vuoden, hommasin silloin kun viime vuonna blogistanissa kiersi haaste ostaa tuolta paita.

Leena said...

oi ben, olen taas jälkijunassa, ja anteeksi typo_sta. Nyt vasta ahistaakin.

schizo senkin!!! klikkaaja! olikin unohtanut tuon velipuolikuun sketsin, nyt muistan taas.

Anonymous said...

Minäpäs olen kerran ollut Kymppiuutisten loppukevennyksessä lapsena kun Tampereella jotkin kaalimarkkinat tai vastaavat. Omasta mielestäni ne ovat uutisten ainoa yllättävä kohta.

Lentojätkä said...

Munpa sisko on ollut 80-luvulla sellaisessa tietoiskussa joka alkoi sillä liekkeihin leimahtavalla kädellä ja jossa oli julmetun hieno tunnari ja muutenkin tosi jännä meininki.

Leena said...

Yhden ystäväni tissit on myös olleet loppukevennyksessä. Silloin oli yläosattomissa auringon ottaminen muodissa ja sitten olivat kameramiehet ensimmäisenä aurinkoisena kesäpäivänä tämän D-kuppisen hietsusta bonganneet. Kuinkas sattuikaan.

Anonymous said...

Hello

I wanted to share with you a AMAZING site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] For All Levels If you guys have seen the Discovery Channel TV Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] segment. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


all the best

Fred

Anonymous said...

Is she really in danger of losing life or limb? Not a chance[url=http://nikebengalsnflstore.com/]Authentic A.J. Green Jersey[/url]
but her brain doesn't know that You get to do what you love They pretty much rule the household and I just pay the rent
he was feeling no trace of pain at all!Nancy remembered this story vividly and hope began to rise in her that God could also intervene and save the life of her husband The people who believe in themselves and their ability are the ones who have lasting success in their lives00 per 10 oz